Trivselsmålinger

Medarbejdertrivselsmåling & arbejdspladsvurdering (APV)

Hvor engagerede er dine medarbejdere? Loyale og engagerede medarbejdere har en stor effekt på bundlinjen, både i form af bedre omsætning og produktivitet, men også i form af lavere sygefravær og større forandringsvillighed. En kontinuerlig trivselsmåling i din organisation sikrer, at du har pulsen på dine medarbejdere. Målingen er også et operationelt værktøj, som viser dig, hvor i organisationen du skal sætte ind for at optimere dine medarbejderes trivsel.

Tag temperaturen på dine medarbejdere og få et styringsværktøj som hjælper dig med at:

  • Reducere sygefravær
  • ge din omsætning
  • Forøge og fastholde medarbejdernes engagement i deres arbejde

Medarbejdertrivselsmålingen i praksis

En trivselsmåling er for os en performance indikator, dybt forankret i HR, som giver et ærligt billede af rigets tilstand mht. medarbejderengagement, trivsel og loyalitet.

Vi udfører trivselsmålinger på baggrund af større strategiske spørgerammer koblet med arbejdspladsvurderingen og foretager mindre gentagne pulsmålinger i organisationen.

For at målingen kan give den tiltænkte værdi, er det i ligeså høj grad rammerne omkring målingen ,der er vigtige. Vores unikke kompetencesæt indenfor både analyse og HR sikrer, at vi i ethvert trivselsprojekt også kan tage hånd om dine kommunikationsplaner, handlingsplaner, præsentationer for medarbejdere og direktion mv.

Derved sikrer vi, at trivselsmålingsprojektet giver en optimal ROI, såvel som klæder HR og den øvrige organisation ordentligt på, til at forstå, kommunikere og anvende værktøjet til fulde.

Kontakt

André Bryde
Ulrikke Olufsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>